Pinx
Woning Zeeland

Woning Zeeland

Een royale woonkeuken, meer licht in huis en moderniseren, dat was de grote uitdaging bij deze woning uit de jaren zeventig. Als basis waren er wanden met schoonmetselwerk, een donkergrijze leistenen vloer en wit geschilderde houten schrootjes aan het plafond. Voor ons het ultieme uitgangspunt om een grote transformatie te realiseren met een prachtig eindresultaat.

De keuken heeft een centrale positie in de open ruimte gekregen met een luxe uitstraling zodat het geen ‘standaardkeuken’ meer is, maar een luxe meubelstuk, waar toevallig ook op gekookt kan worden. Aan de kop van het kookeiland is er ook ruimte om gezellig met familie/vrienden te kunnen eten en borrelen.

Naast het stucwerk van het plafond en de wanden is er ook een visgraten eikenhouten vloer gelegd, waardoor het een comfortabele leefruimte met warme uitstraling en een goede akoestiek is geworden.

De trap is ook een eyecatcher geworden, zwevende massief eikenhouten treden tegen een warm-zonnige gele muur. Het behang voorzien van een natuursteenprint op de TV wand is een knipoog naar de oude leistenen vloer.

PINX heeft voor dit project de plattegrondindeling en de elektra-,licht-, en kleurenplan gemaakt en daarnaast de maatwerkonderdelen van onder andere de keuken ontworpen.

Woning Zeeland Woning Zeeland
Woning Zeeland
Woning Zeeland
Woning Zeeland
Woning Zeeland

De woning heeft een luxe uitstraling gekregen

Een royale woonkeuken, meer licht in huis en moderniseren, dat was de grote uitdaging die wij neer hebben gelegd bij PINX.

Het fijne contact, en verrassende oplossingen zorgden voor een prachtig eindresultaat.

 

Trotse bewoners
Woning zeeland
Woning Zeeland
Woning Zeeland Woning Zeeland