Pinx
Woning Uden

Woning Uden

Meer ruimte, licht en persoonlijkheid. Dat was de ultieme wens van dit gezin. Enige tijd geleden kochten zij deze bestaande woning met een donkergrijze tegelvloer en een standaard keuken. Mooi, maar onpersoonlijk. Daarom riepen zij de hulp van PINX in.

De nieuwe keuken besloten we naar de andere kant van het huis te verplaatsen, waardoor de complete begane grond meer ruimtelijkheid en licht kreeg. Op de plek waar de keuken zich ooit bevond, plaatsten we een glazen tussenwand. Deze tussenwand creëert aan de ene kant een berging/kantoor, waardoor je niet meer direct vanuit de garage in de keuken binnen komt. Tevens vormt deze wand, door het gebruik van gepoedercoat zwart staal een echte eye-catcher in het interieur.

Aan de keukenzijde is in de wand een bankje gecreëerd. Extra opbergruimte, maar ook een extra relax plek voor de kids & een sfeermaker. In de woonkamer is een grote, op maat gemaakte TV/boekenkast geplaatst. Plek voor persoonlijke spullen én weer extra opbergruimte. De zithoek wordt nóg knusser gemaakt door de toevoeging van een vrijstaande, zwarte haard. De materialisatie en het meubilair zorgt voor een Scandinavisch, modern en warm interieur met veel licht. De donkergrijze tegelvloer is o.a. vervangen door een eikenhouten vloer.

PINX heeft naast de plattegrondindeling, elektra – lichtplan, kleurenplan alle maatwerkonderdelen: keuken-stalenwand-boeken/tv kast-werkplek-bankje ontworpen en geadviseerd in het los meubilair en styling.

Woning Uden Woning Uden
Woning Uden
Woning Uden
Woning Uden
Woning Uden

Creatieve ‘out of the box’ ideeën

” Heel dankbaar zijn wij voor de creatieve ‘out of the box’ ideeën, de bouwbegeleiding en de fijne samenwerking met Ingrid en Janneke. Met oog voor detail, hebben ze van ons huis een heerlijk thuis gemaakt. We genieten nog iedere dag van het fantastische resultaat!”

Trotse bewoners
Woning Uden
Woning Uden
Woning Uden Woning Uden