Pinx

Think Pinx in elk detail

Onze werkwijze

Binnen de lijntjes kleuren: het levert vaak keurige resultaten op. Netjes, degelijk en geheel in lijn met de verwachtingen. Prima, zou je misschien zeggen. Gemiste kans, zeggen we bij PINX. Juist buiten de lijntjes is ruimte. Ruimte om je te onderscheiden. Om te verrassen. Om te vernieuwen. En vooral: om de werkomgeving of interieuroplossing te creëren die echt bij jouw organisatie past en die ieders verwachtingen overtreft.

Een blanco vel en een goed gesprek, dát zijn onze uitgangspunten. Waar sta je voor? Hoe bewegen mensen zich door de organisatie? En wat zijn de ambities? De beste interieuroplossing creëren begint met de juiste vragen stellen. Met denken in mogelijkheden, vooringenomen ideeën loslaten en de deuren voor creativiteit wagenwijd openzetten.

Voor hetzelfde geld wordt het echt gaaf.
Think PINX!

Wil jij je ook onderscheiden?

Think Pinx

Kennismaken

Fase 1
Kennismaken

Handen schudden en elkaar leren kennen: hét vertrekpunt voor een goede samenwerking. We inventariseren de (bestaande) situatie, je wensen en ideeën.

Concept & plattegrond

Fase 2
Concept & plattegrond

Wij zorgen voor een treffend interieurconcept en plattegrondtekeningen die aansluiten bij jouw identiteit en merkwaarden.

Voorlopig ontwerp (V.O.)

Fase 3
Voorlopig ontwerp (V.O.)

De conceptbeelden vertalen we naar een voorlopig ontwerp in zowel 2D-tekeningen als 3D-impressies. Inclusief kleuren- en materiaalvoorstellen voor alle interieurelementen. Wij beoordelen de bouwkundige onderdelen en stellen op basis van het voorlopig ontwerp een kostenraming op.

Definitief ontwerp (D.O.)

Fase 4
Definitief ontwerp (D.O.)

Het voorlopig ontwerp wordt technisch uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Het resultaat? Goed uitgewerkte werktekeningen voor vloer, wanden, plafonds, maatwerkmeubelen, akoestiek, grafische elementen en/of bewegwijzering, plus een licht- en elektraplan.

Realisatie

Fase 5
Realisatie

Bouwpartijen aansturen, slim inkopen, het overzicht houden, de kwaliteit en de kosten bewaken, en tijdig opleveren: laat dat maar aan ons over! Met PINX profiteer je van ruim 20 jaar ervaring in de bouw en een groot netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners. Wat dat voor jou betekent? De zekerheid van het beste resultaat. En rust aan je hoofd.

Laat je inspireren

Lees meer

Contact