Pinx
Royal Berry

Royal Berry

Koninklijk kantoor voor Royal Berry

In de kassen en op het kantoor van Royal Berry in Bemmel wordt hard gewerkt aan het kweken van de lekkerste zomerkoninkjes. De wens van onze opdrachtgever voor zijn nieuwe kantoorpand? Een verfijnde omgeving creëren waar medewerkers zich goed voelen én waar ze kunnen ontspannen. Samen met de aannemer realiseerde PINX een compleet high-end interieur met een rustige, warme en professionele uitstraling.

Lust voor het oog

Rustige kleuren en natuurlijke materialen vormen de basis voor het nieuwe, tijdloze kantoorgebouw. De chique entree – met aan beide kanten de kantoorruimten – leidt naar een open trap met een donkergrijze wand waarop het Royal Berry-logo schittert. Op de bovenverdieping vind je het directiekantoor, de vergaderruimte en het werkcafé met dakterras. Hier kunnen medewerkers heerlijk lunchen, koffiedrinken en ontspannen na een pluksessie in de kassen.

Gezonde werkomgeving

Lichte keramische vloeren met Ceppo di Gre-natuursteenprint zijn gecombineerd met geweven vinyls en houten lattenplafonds. Daarnaast kozen we voor luxe behangen, taupekleurige wanden en zachtrode en -roze accenten op de muren en het meubilair. In alle ruimtes staan op maat gemaakte meubelen voor nóg meer uitstraling en karakter. Denk aan een wachtmeubel en balie in de ontvangstruimte, directiekantoor, koffiecorner, pantry’s, media- en kastenwanden en een grote vergadertafel met betonciré. Echt groen zorgt voor een gezond en uitnodigend werkklimaat.

Krachtig geheel

Op de begane grond, naast de aardbeienkassen, zijn de toiletgroepen met ruime wasgelegenheid en lockers gesitueerd. Zo hebben medewerkers voldoende faciliteiten om zich op te frissen. De prachtige Ceppo di Gre-tegels en houten deuren geven de ruimte een chique en warme uitstraling. Ook ‘achter de schermen’ is het ontwerp dus volledig doorgevoerd. Zo ontstaat een gelijkwaardig en krachtig geheel dat bijdraagt aan een positieve mindset van medewerkers en klanten.

Royal Berry Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry

De kleine dingen in het ontwerp maken het kantoorpand af

De hoofdlijnen voor ons nieuwe kantoorgebouw waren er; ik wilde vooral nog alle details kloppend maken. De rust, het licht, de akoestiek: dankzij de samenwerking met PINX is de omgeving nog veel mooier geworden dan ik had verwacht. Dat zit vooral in de kleine dingen. Zoals een muur die een kunstwerk op zich werd dankzij speciale verf en mooie gordijnen voor onze enorme glazen pui. En zelfs het behang waar ik in eerste instantie niet zo weg van was. Fantastisch! Ik merk dat medewerkers zich hier fijn voelen. Het ultieme bewijs dat het interieur geslaagd is? Voorheen dronk ik elke zaterdag thuis koffie tussen het werk door. Nu komen mijn vrouw en kinderen veel liever hierheen.

Jan van Genderen
Eigenaar Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry Royal Berry
Royal Berry Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry
Royal Berry