Pinx
Boerderijwoning Gemonde

Boerderijwoning Gemonde

Authentiek en modern. Ruimtelijk en verdeeld. Binnen en buiten. Het beste van twee werelden: dat stond voorop bij het interieurontwerp voor deze boerderijwoning in Gemonde. Een interessante uitdaging die we bij PINX met veel enthousiasme aangingen. Onze focus? De woning moderniseren en de prachtige authentieke uitstraling behouden. Dit deden we door de houten spantconstructie en het originele balkenplafond in de schijnwerpers te zetten, en daar luxe elementen aan toe te voegen.

De wens om de keuken het middelpunt van de woning te maken, brachten we in vervulling met een groot kookeiland dat uitnodigt om luxe diners te bereiden én gezellig aan te schuiven. Met niet te vergeten: een eiken koffiecorner. De luxe, natuurlijke uitstraling en het unieke design van de keuken zijn ook vanuit de woonkamer zichtbaar. We ontwierpen namelijk een scheidingselement met open kader. Multifunctioneel en helemaal op maat gemaakt. Hiermee creëerden we de mogelijkheid tot contact én tijd voor jezelf in één ruimte.

Met een houten vloer van brede planken verbonden we de ruimtes met elkaar. En dat is nog niet alles. We haalden ook buiten naar binnen. Door een royale tuinkamer met veel glas aan te bouwen, maakten we optimaal gebruik van daglicht. Daardoor oogt de keuken nóg ruimer. Je leeft als het ware in je eigen tuin! Dit buitengevoel versterkten we met natuurlijke materialen, hout, beton en een kleurpalet van witte en aquablauwe tinten. Een hartstikke geslaagd project als je het ons vraagt. De bewoners zijn het daar gelukkig helemaal mee eens.

Boerderijwoning Gemonde Boerderijwoning Gemonde
Boerderijwoning Gemonde
Boerderijwoning Gemonde
Boerderijwoning Gemonde
Boerderijwoning Gemonde

Het is een heerlijke plek om volop van te genieten

Ingrid heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons echt weten te verrassen met haar ontwerp, dit hadden we zelf nooit durven te bedenken. Authentieke details zijn bewaard gebleven en nog beter tot uiting gekomen. Super blij met het eindresultaat, waar we elke dag volop van genieten.

Trotse bewoners
Jebbe & Marieke
Boerderijwoning Gemonde
Boerderijwoning Gemonde Boerderijwoning Gemonde