Pinx
Contiweb BV, Boxmeer

Contiweb BV, Boxmeer

Modern, warm en stoer kantoor voor Contiweb

Modern, warm, functioneel en een tikkeltje stoer: dat is de mix waar Contiweb voor ging bij de inrichting van het nieuwe kantoor in Boxmeer. Een mooie uitdaging voor PINX! Wij realiseerden een sfeervolle en uitnodigende werkruimte die ontmoeting stimuleert én de identiteit van internationale onderneming weerspiegelt. 

Ruimte voor vertier

Een potje tafelvoetballen? De medewerkers van Contiweb kunnen hun geluk niet op, want in hun nieuwe werkcafé kan dat. Het is voor hen de ideale plek om even te ontspannen, te lunchen, of een open overleg te houden. Mede dankzij de eikenhouten keukenwand is het café van alle gemakken voorzien. We hebben gekozen voor een bar met hoge zitplaatsen en tafels met lage zitplaatsen, zodat er een fijne dynamiek ontstaat. Naast dit café bevinden zich op de begane grond onder andere een kleine ontvangstruimte, een spreekkamer en de verbinding met de productiehallen.

Lichte kantoortuinen

Op de eerste en tweede verdieping zijn de kantoortuinen en vergaderplekken te vinden. Met hier en daar een gesloten kantoorwerkplek bieden de kantoortuinen ruimte voor zowel persoonlijk contact als concentratie. Het vele daglicht creëert een lichte en open uitstraling.

Rustig kleurpalet met natuurlijke look

Aan de basis van het interieurontwerp ligt een doordacht palet van rustige kleuren. In het café dragen de houtlook en de beplanting bij aan een sfeervolle, natuurlijke uitstraling. De keuze voor een donker plafond versterkt dit warme gevoel. Het rustige kleurpalet van natuurlijke tonen en kalme blauwtinten hebben we doorgetrokken in de kantoortuinen en vergaderruimten. En de houten elementen en groene beplanting? Die komen daar ook terug. Samen met de mooie sfeerverlichting en de fijne stoelen maken ze de vergaderruimten tot uitnodigende plekken.

Een knipoog

Behalve kleur gaven we het interieur ook de eigenheid van Contiweb. Kijk naar de visual op de wand in de vergaderruimte: die zorgt niet alleen voor kleur en dynamiek, maar is ook een knipoog naar alle plekken waar het bedrijf zich wereldwijd bevindt. En het logo van Contiweb – dat staat voor de figuurlijke ‘rode draad’ die alle onderdelen van het bedrijf verbindt – is terug te vinden in het vloerpatroon. Hoe leuk is dat?

Contiweb BV, Boxmeer Contiweb BV, Boxmeer
Contiweb BV, Boxmeer
Contiweb BV, Boxmeer
Contiweb BV, Boxmeer
Contiweb BV, Boxmeer

Hun creativiteit, toewijding en professionele aanpak hebben er aan bijgedragen dat ons nieuwe bedrijfspand een fijne werkplek biedt

We zijn blij dat we hebben samengewerkt met PINX voor het interieurontwerp van ons nieuwe bedrijfspand. Hun creativiteit, toewijding en professionele aanpak hebben er aan bijgedragen dat ons nieuwe bedrijfspand een fijne werkplek biedt aan onze medewerkers en echt een visitekaartje is voor potentiële nieuwe medewerkers en natuurlijk onze klanten. In een bedrijf als het onze, technisch en vooral mannelijke collega’s, was het ongetwijfeld soms best ‘hard werken’ om hun creatieve ideeën over de bühne te krijgen. Daarin werkten ze nauw met ons samen en luisterden naar onze feedback.

Dank je wel, Ingrid en Dimphy, voor het creëren van een geweldige werkomgeving voor ons bedrijf.

Judith Beekman
HR Manager
Contiweb BV, Boxmeer
Contiweb BV, Boxmeer Contiweb BV, Boxmeer