Pinx
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden

Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden

Attent, eigenzinnig, ongedwongen, smaakvol en bijzonder. De vijf kernwaarden van ’t Zusje, een franchiseformule met restaurants door het hele land. Wij kregen de mooie opdracht om deze kernwaarden door te vertalen naar het interieur van het hoofdkantoor in Uden. Met weelderige texturen, rijke materialen en volle, warme kleuren creëerden we een hotel-chique uitstraling. “Een uitstraling die bezoekers en collega’s keer op keer het wow-effect bezorgt”, aldus eigenaar Peter Smits.

Van top tot teen

’t Zusje groeit. Net zoals het hoofdkantoor van deze succesvolle franchiseformule. Het hoofdkantoor dat wij van top tot teen onder handen namen. We gingen aan de slag met het design én de indeling. Ons uitgangspunt? De ronde langwerpige koepel met daarin de voordeur van het pand. Op de begane grond richtten we de ronde ruimte in als ontvangstruimte en op de eerste verdieping als riant kantoor. Niet alleen de vorm, maar ook de inrichting van deze twee ruimten blijft bezoekers en medewerkers verrassen. Onder meer door de fotoprint met marmerlook op de muren en het tapijt met geometrische figuren.

Luxe, warme en huiselijke werkplek

Prettig werken staat in een kantoorruimte voorop. Daarom kozen we voor een kantooruitstraling. Tegelijkertijd wilden we bezoekers van het hoofdkantoor het gevoel geven dat ze bij ’t Zusje zijn: dat ze aan tafel kunnen schuiven. Dit realiseerden we via rijke materialen en kwalitatief hoogwaardige meubelen. Denk aan gestoffeerde banken en fauteuils, hoge tafels, grote kroonluchters en marmeren lampen. En aan houten vloeren, vloerbedekking met visgraatmotief, geometrische wandtegels en luxe behang met reliëf.

Elegante eyecatchers

Waar in het pand je ook bent … je vindt overal elegante eyecatchers. Zoals de stalen deur in de boardroom: goudgekleurd en gecombineerd met figuurglas. En de televisiemuur waarop alle filialen van ’t Zusje te zien zijn. Modern én praktisch, want nieuwe foto’s toevoegen gaat extra gemakkelijk. Boven de trap hangen diverse luxe hanglampen op verschillende hoogtes aan het plafond; de riante hoeveelheid geeft een luxe uitstraling. Verder gingen we voor goud, goud en nóg meer goud! Alle details in deze kleur geven het interieur een chique look.

Verrassende ruimten

Naast het toevoegen van eyecatchers, gingen we aan de slag met de indeling van het pand. Een verrassende indeling die helemaal aansluit bij het pand én de franchiseformule. Zo is er een proefkeuken voor demonstraties en een bar waar medewerkers na werktijd kunnen borrelen. En de ultieme verrassing? De mancave die aansluit op het kantoor van Peter! Een exclusieve ruimte met stoere details, zoals een hoge zwarte stalen tafel. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de foto’s en laat je inspireren.

Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden

Wil je een mooi, verrassend en uniek kantoorpand? Dan raad ik PINX zeker aan!

“’t Zusje en PINX: een goede combinatie. We werken al een langere tijd samen, onder andere bij de inrichting van onze restaurants. Ingrid heeft enorm veel talent, net zoals haar team. Daarom schakelde ik PINX in voor de make-over van ons hoofdkantoor. ‘Maak er wat moois van en ga maar los’, zei ik. Zo gezegd, zo gedaan. Het design van ons hoofdkantoor is echt indrukwekkend en zowel bezoekers als collega’s zijn laaiend enthousiast.”

“Hotel-chic. Die stijl spreekt me aan en sluit mooi aan op ons restaurantconcept. Ik vroeg Ingrid om deze stijl te vertalen naar het kantoor. En om dat zó te doen dat het pand echt onze uitstraling heeft, maar ook geschikt is voor andere organisaties; we groeien namelijk ontzettend snel. Met deze opdracht ging Ingrid aan de slag. Ze kwam regelmatig bij me terug met ideeën en plannen en nam me mee in het proces. Mede daardoor verliep de samenwerking supervlot.”

Peter Smits
Eigenaar ‘t Zusje
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden
Hoofdkantoor ‘t Zusje, Uden