Pinx
Keukenbouwersplus

Keukenbouwersplus

Een huiselijk gevoel bij Keukenbouwersplus

Het kloppende hart van een woning? Inderdaad, de keuken! Via keukenverbouwing en -montage creëert Keukenbouwersplus prachtplekken voor ontmoeting, fijne gesprekken, ontspannen kokkerellen en genieten van eten. En wat zo mooi is: dit warme thuisgevoel krijg je nu ook wanneer je het pand van Keukenbouwersplus in Langenboom binnenstapt. Samen met onze opdrachtgever realiseerden we een kantoorinterieur dat gezelligheid, sfeer én rust uitstraalt.

Comfort en rust

De stoere en toch warme materialen doen je bijna vergeten dat je op kantoor bent. Gasten én medewerkers ervaren hier comfort en rust. Een doordachte keuze, want dit is precies het gevoel dat Keukenbouwersplus oproept bij klanten. Hoe? Via verregaande kennis, hoogwaardige kwaliteit, korte lijnen en één aanspreekpunt. Oftewel: stressvrije projecten.

Aandacht voor akoestiek

Aan de basis van het warme thuisgevoel staan rustige en uitnodigende kleuren, verschillende vloerafwerkingen en sfeervolle verlichting. Vanwege de hoge ruimtes is extra aandacht uitgegaan naar een goede akoestiek. Door toepassing van plafondelementen op verschillende hoogtes en in verschillende kleuren creëerden we niet alleen rust qua geluid, maar ook dynamiek en gezelligheid. De huiselijke sfeer wordt nog extra gevoed door de groene beplanting en het uitnodigende vloerkleed in de ontvangsthal en het werkcafé.

Multifunctioneel werkcafé

Een van de mooiste en meest uitnodigende ruimtes is zonder twijfel het multifunctionele werkcafé. Dat komt door de prachtige keuken, decoratieve wandafwerkingen, fraaie barkrukken aan het keukeneiland, de grote kiezelvormige eettafel en de loungehoek. Mensen kunnen hier op allerlei manieren plaatsnemen voor ontmoeting en overleg.

Warm en zakelijk tegelijk

De warme en toch zakelijke uitstraling is ook doorgevoerd in de kantoor- en vergaderruimtes. Doorslaggevend hierin zijn de groenaccenten in combinatie met de wanddecoratie en de open kasten van hout en zwart staal. Die laatste zorgen voor een huiselijke sfeer op de werkplekken. Zo ontstaat een omgeving waar mensen graag verblijven. Warm, sfeervol en (multi)functioneel tegelijk!

Keukenbouwersplus Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus

Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus Keukenbouwersplus
Keukenbouwersplus