Pinx
KAEVE te Uden

KAEVE te Uden

Van buiten naar binnen. Zo gingen we te werk bij het design voor Kaeve, dé mancave van Uden. We begonnen enthousiast met de buitenkant van de grote loods, waarna we ook het interieurontwerp verzorgden. Onze missie daarbij? Een luxe beleving creëren die matcht met het concept van Kaeve: een plek waar Udense bedrijven op het gebied van stijlvolle auto’s, motoren, sieraden, buitenkeukens, lunches en borrels samenkomen.

De voorgevel van Kaeve geeft bezoekers alvast een voorproefje van wat ze binnen te wachten staat: exclusiviteit. We kozen hier voor een zwarte ombouw met glazen overheaddeuren. Op diverse plekken voegden we gouden accenten toe, onder meer op de deuren en in het logo dat op de gevel prijkt. Deze accenten komen ook terug in het interieur van de loods. Bijvoorbeeld in het opvallende plafond van de ontvangstruimte en de gouden stalen kettingen in de lunchroom.

In de loods van 3.000 vierkante meter creëerden we overal een luxe beleving. Dit deden we met exclusieve materialen, vormen en kleuren. We gebruikten warme kleurtinten in combinatie met zilver, zwart en goud. Daarnaast kozen we voor ronde vormen en mooie materialen, zoals marmer en gevlochten vinyl. En vergeet ook zeker de luxe meubelen niet: van een grote boekenkast tot hoge comfortabele krukken.

Ook de indeling van het pand dachten we tot in de puntjes uit. Twee wanden met een aluminium look scheiden de diverse ruimtes van elkaar af. En in de lunchroom vind je zowel een grote, imposante bar als gezellige zithoekjes. Volop mogelijkheden om te relaxen! Midden in deze ruimte plaatsten we een podium met daarop een open haard. Deze geeft de ruimte extra veel dynamiek. Tot slot dachten we natuurlijk aan de bevordering van de akoestiek. We gebruikten hiervoor onder andere akoestische houten latjes in diverse breedtes. Al met al: een gaaf project. Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

KAEVE te Uden KAEVE te Uden
KAEVE te Uden
KAEVE te Uden
KAEVE te Uden
KAEVE te Uden

We krijgen volop complimenten over ons exclusieve interieur

“Toen ik deze grote loods kocht, vroeg ik Ingrid van PINX om de buitengevel te ontwerpen. Ze was meteen enthousiast: haar handen jeukten om er iets moois van te maken. Haar innoverende design paste precies bij wat ik voor ogen had. Daarom schakelde ik Ingrid en haar team ook in voor het interieurontwerp. Ze namen de loods afdeling voor afdeling onder handen en kwamen vaak kijken of alles op rolletjes liep. Ook dachten ze mee over de kosten door steeds verschillende opties voor te stellen. Het proces liep vlot en het resultaat is prachtig. Onze klanten en bezoekers kijken hun ogen uit!”

Maurik van den Heuvel
Eigenaar Kaeve, Uden
KAEVE te Uden
KAEVE te Uden KAEVE te Uden
KAEVE te Uden KAEVE te Uden
KAEVE te Uden