Pinx
Mancave, Uden

Mancave, Uden

Zodra je deze loods in Uden binnenstapt, voel je het: dit is niet zomaar een kantoor. PINX toverde de ruimte om tot een indrukwekkende mancave met stoere elementen. Daarbij waren we verantwoordelijk voor het hele traject: van conceptontwikkeling en ontwerp tot de begeleiding van de uitvoering. Het resultaat? Een sfeervolle plek waar onze opdrachtgever kan werken én relaxen.

Werken, gasten ontvangen en tussendoor ontspannen met een potje pool: in deze inspirerende mancave kan het allemaal. In de zithoek plaatsten we een grote tv-wandkast en een Chesterfieldbank in een cognackleur. Met daarnaast een luxe pantry met bar waar je gezellig kunt zitten om te overleggen of samen te werken. Op de begane grond gaven we de youngtimers van de opdrachtgever een mooie plek. Een win-win, want ze passen perfect bij het interieur. De robuuste stalen pui sluit de ruimte af van de hal.

Met een combinatie van diverse houttinten, stalen elementen en koperen details gaven we de mancave zijn chique uitstraling. De diepgroene kleuren en het fotobehang in bijpassende tinten maken de ruimtes helemaal af. Op de begane grond gebruikten we een foto voor extra diepte en plaatsten we een originele benzinepomp. Het fotobehang met de propeller geeft de eerste verdieping een stoer accent qua kleur en detaillering. Voor extra luxe en warmte kozen we voor een visgraatvloer en diverse maatwerkelementen.

Mancave, Uden Mancave, Uden
Mancave, Uden
Mancave, Uden
Mancave, Uden
Mancave, Uden

Ik ervaar iedere keer de WoW factor als ik mijn mancave binnenstap

“Een fijne plek om te relaxen en te werken: dat had ik voor ogen met mijn loods. Hiervoor had ik wel ideeën, maar vertaal die maar eens naar een interieurontwerp. Daarom schakelde ik PINX in om de wowfactor te creëren. En dat is zeker gelukt! De kleuren en materialen passen perfect bij elkaar en het eindresultaat is precies zoals Ingrid me liet zien op de 3D-visuals. Ook prettig: de communicatie en uitvoering van het project verliep heel soepel en volgens planning.”

Trotse eigenaar
Mancave, Uden
Mancave, Uden
Mancave, Uden Mancave, Uden