Pinx
Van der Horst Aannemers

Van der Horst Aannemers

Slim ruimtegebruik en unieke beleving bij Van der Horst aannemers

Een moderne uitstraling, fijne werkplekken en aandacht voor ontmoeting: het komt perfect samen in het nieuwe interieur van Van der Horst aannemers in Mill. PINX verzorgde het interieurontwerp voor deze vooruitstrevende bouwonderneming. We kozen voor een zakelijke en industriële look-and-feel passend bij de branche. Materialen als wapeningsnet en sloophout, en stoere donkere tonen afgewisseld met de juiste dosis kleur zorgen voor een unieke beleving.

Kantoor met goede akoestiek

Bij de inrichting van de kantoorruimte ging extra aandacht uit naar een goede akoestiek. Akoestische plafondtegels, akoestische schermen tussen de bureaus en tapijttegels op de vloer zorgen voor extra werkcomfort. Ook de groene beplanting en de fraaie accenten met sloophout vervullen een hoofdrol in het ontwerp. Dit alles resulteert in een uitnodigende, sfeervolle en comfortabele werkomgeving.

Slim ruimtegebruik in het werkcafé

Ook het werkcafé kreeg een compleet nieuwe uitstraling. En niet te vergeten: een extra multifunctioneel karakter! Naast een fijne lunch- en ontmoetingsruimte is dit nu de ideale plek voor een goede brainstormsessie, een open overleg of een gezellige borrel met collega’s of opdrachtgevers. De verschillende zitmogelijkheden én -hoogtes zorgen voor dynamiek. Mensen kunnen bijvoorbeeld lekker loungen of plaatsnemen aan de grote eettafel. Een mooi voorbeeld van slim ruimtegebruik!

Vergaderruimte: inspirerend en comfortabel

De industriële setting met een speels effect komt ook terug in de vernieuwde vergaderruimte. Vanzelfsprekend met de juiste dosis kleur. De vilten plafondafwerking zorgt voor een goede akoestiek en voor een rustig beeld zijn de inbouwkasten mooi weggewerkt in de wand. Eyecatchers zijn er natuurlijk ook. Naast de houten vergadertafel met oranje fauteuils heeft ook de decoratie met de houten ringen een centrale plek in de ruimte gekregen.

Van der Horst Aannemers Van der Horst Aannemers
Van der Horst Aannemers
Van der Horst Aannemers
Van der Horst Aannemers
Van der Horst Aannemers

PINX bracht ons kleur, gezelligheid en functionaliteit

Bij diverse bouwprojecten hebben we al prettig met Pinx samengewerkt. Geen onbekende partij voor ons dus! Nu was het tijd voor ons eigen bedrijfspand. De zakelijke uitstraling van ons pand paste niet meer bij onze creatieve, vindingrijke inslag. Ook miste het de fijne, huiselijke sfeer die we willen voor onze bouwfamilie.

PINX bracht ons kleur, gezelligheid en functionaliteit op de afdelingen, een woonkamer als werkcafé en inspirerende vergaderkamers. Ruimtes waarin we ons helemaal thuis voelen en de creativiteit gestimuleerd wordt. Er is bovendien gewerkt met circulaire materialen zodat iedere ruimte haar eigen verhaal heeft.

Antoon van der Horst
Directeur
Van der Horst Aannemers
Van der Horst Aannemers Van der Horst Aannemers