Pinx
Tuinkamer, Uden

Tuinkamer, Uden

Ontspannen, uitgebreid tafelen, een drankje aan de sfeervolle bar: het is nu allemaal mogelijk in deze fijne tuinkamer op het erf van een Udense woonboerderij. Door met hoogteverschillen, verschillende vloerafwerkingen en subtiele afscheidingen te werken, creëerden we in deze compacte ruimte een aantal werelden in één. PINX was van a tot z verantwoordelijk voor dit project: van het ontwerp en advisering over het meubilair tot (de begeleiding van de) uitvoering.

Door de stenen wand, pergola-achtige raamwerken, rieten meubels, hangplanten en Marokkaanse cementtegels voel je de buitenomgeving in deze ruimte. Ook zijn de balken en spanten bewust in het zicht gehouden voor een warme en karakteristieke sfeer. Daarnaast heb je vanuit de tuinkamer uitzicht op twee robuuste houten staldeuren met zwarte geleidingsrail. Een stoere knipoog naar het boerenleven.

In deze tuinkamer kozen we ervoor de wand bij de staldeuren geel te schilderen. Ook op andere plekken zie je deze frisse kleur terugkomen. Een échte eyecatcher, die de ruimte een frisse uitstraling geeft én perfect in balans is met alle natuurlijke materialen.

Tuinkamer, Uden Tuinkamer, Uden
Tuinkamer, Uden
Tuinkamer, Uden
Tuinkamer, Uden
Tuinkamer, Uden

Zo hadden we het zelf nooit kunnen bedenken

Ingrid trekt je uit je comfortzone en zorgt daarmee voor een fantastisch resultaat.

Zo hadden we het zelf nooit kunnen bedenken! Ook de materiaal- en meubelkeuze en de goede begeleiding tijdens de verbouwing maken dat alles helemaal klopt in deze ruimte. Heerlijk om klant te kunnen zijn en niet overal zelf naar op zoek te hoeven.

Trotse bewoners
Tuinkamer, Uden
Tuinkamer, Uden
Tuinkamer, Uden Tuinkamer, Uden