Pinx
Slijterij Wijnhuis, Uden

Slijterij Wijnhuis, Uden

Of wij het interieur van het Wijnhuis in Uden toekomstproof wilden maken? Nou en of! Met veel interesse luisterden we naar de interieurwensen en -dromen van directeur-eigenaar Chris van der Voort. Deze vertaalden we naar een passend ontwerp waarin beleving en comfort een grote rol spelen. Van het kleurgebruik tot de routing: we namen alle aspecten onder de loep. Zo creëerden we sfeervolle en slim ingedeelde ruimtes waarin klanten fijn kunnen winkelen.

Slimme routing

Er ging een frisse wind door het interieurdesign, waardoor bezoekers nu duidelijk ervaren waarvoor de toonaangevende slijterij staat. Gezelligheid én kwaliteit. We begonnen met de routing: erg belangrijk, omdat klanten zo kennismaken met het ruime assortiment. Robuuste, hippe borden geven aan waar de productcategorieën te vinden zijn. Verder spelen de kleuren van de stellingen in op het onderbewustzijn van klanten: per productcategorie gebruikten we een andere kleur, met als resultaat een overzichtelijke looproute waarmee klanten snel vinden waarvoor ze komen.

Passende presentatie

De cadeaushop kreeg een plek vooraan in de winkel. Zo springen de pakketten met drank, delicatessen en bijpassende hebbedingen direct in het oog. Natuurlijk allemaal mooi gepresenteerd in stellingen met open vakken. Een aantal stappen verder bevindt zich de moderne drankafdeling met in het midden een robuuste bar voor proeverijen. Onder andere met rode tegels en een vrolijk vloerkleed, creëerden we hier een cafébeleving. Wanneer klanten een keuze hebben gemaakt, kunnen ze terecht bij één van de drie verkoopbalies. Door de blauwe kleur, koperen accenten en matchende verlichte luifel, zijn deze balies niet te missen.

Sfeer en beleving

Bij het aanbod van speciaalbier kozen we voor ronde, creatieve elementen die het brouwproces toelichten. Als mensen rondlopen, leren ze via beelden en teksten hoe bier wordt gemaakt. Verder richtten we de muren in met stellingen met open vakken. Bij het plafond kozen we voor een multifunctionele railverlichting: een ideale optie om een intieme sfeer neer te zetten. Tot slot combineerden we tegel-, pvc- en houten vloeren voor een interessant, innovatief én huiselijk gevoel.

Toekomstproof

Zoals Chris aangeeft, valt het nieuwe interieur goed in de smaak bij bezoekers. Het design is innovatief en de ruimtes zijn slim ingedeeld, maar de prijzen en goede dienstverlening blijven als vanouds. Daar proosten we op!

Slijterij Wijnhuis, Uden Slijterij Wijnhuis, Uden
Slijterij Wijnhuis, Uden

PINX heeft ons verrast met ongekende creatieve ideeën en ontzorgd met zorgvuldige planningen

Na vele jaren denken en dromen, nam ik de stap om het vertrouwde interieur van onze slijterij te vernieuwen. Ik wist wel ongeveer wat ik wilde, maar niet hoe ik mijn wensen kon vertalen naar plannen. Gelukkig begreep Ingrid wat mijn bedoeling was en ging ze na een paar gesprekken aan de slag met het ontwerp. Erg uitdagend, want het plan moest uitvoerbaar zijn terwijl de winkel open bleef. De zorgvuldig opgestelde planningen maakten dit mogelijk. Het resultaat? Een interieur waarvan we droomden en waarover in de hele omgeving wordt gesproken. Onze prachtige slijterij is helemaal klaar voor de toekomst.

Chris van der Voort
Directeur / eigenaar Slijterij Wijnhuis Uden
Slijterij Wijnhuis, Uden
Slijterij Wijnhuis, Uden Slijterij Wijnhuis, Uden