Pinx
Restaurant ‘t Zusje

Restaurant ‘t Zusje

In alle restaurants van ’t Zusje zijn de sfeer en de uitstraling – naast uiteraard het lekkere eten – erg belangrijk om ervoor te zorgen dat gasten heerlijk bourgondisch kunnen genieten.

Peter Smits zorgt er iedere keer weer voor dat er verspreid door het hele land, prachtige oude, vaak monumentale panden worden gekozen voor een nieuwe vestiging.

PINX zorgt ervoor dat er een ontwerp wordt gerealiseerd waar een logische indeling/routing wordt gecreëerd waarbij de positie van de bar en keuken in het restaurant twee belangrijke kernelementen zijn.
Het is iedere keer weer een interessante uitdaging om in deze grote oude panden een indeling te ontwerpen waar iedereen uiteindelijk helemaal blij van wordt en die goed functioneert tijdens het uiteindelijk gebruik.
Uiteindelijk is het ook belangrijk dat de karakteristieke eigenschappen van het pand behouden blijven.

Er staat een stevig concept qua kleurstelling en uitstraling en dit wordt bij iedere vestiging toegepast waardoor iedere vestiging vertrouwd aanvoelt voor de gasten.

Restaurant ‘t Zusje Restaurant ‘t Zusje
Restaurant ‘t Zusje
Restaurant ‘t Zusje
Restaurant ‘t Zusje
Restaurant ‘t Zusje

Onze ideeën weten zij keer op keer te vertalen naar een super creatief stijlplan.

“De klik tussen ’t Zusje en PINX, die was er vanaf het eerste contact. Het is een heel gedreven, enthousiaste en fijne club mensen waar we graag mee samenwerken. Ook het persoonlijke contact met eigenaresse Ingrid ervaren we als heel prettig. PINX is betrokken bij de laatste twintig restaurants die we geopend hebben. Onze ideeën weten zij keer op keer te vertalen naar een super creatief stijlplan. Ze zijn ontzettend flexibel, denken écht met je mee, schakelen snel en mede dankzij hen hebben we de inrichting van onze Zusjes naar een nog hoger plan weten te tillen.”

Peter Smits
Eigenaar ‘t Zusje
Restaurant ‘t Zusje
Restaurant ‘t Zusje Restaurant ‘t Zusje