Pinx
OOvB adviseurs en accountants

OOvB adviseurs en accountants

Wanneer je het nieuwe kantoor van OOvB adviseurs en accountants binnen stapt ervaar je meteen een warme, toegankelijke sfeer, mét allure. Het voelt er vertrouwd en je ervaart meteen het menselijke aspect dat OOvB uitstraalt. Dit komt o.a. ook duidelijk tot uiting in de grafische beelden aan de wanden.

De balie in een warme, roze kleur zorgt met de vilten achterwand voor een warme ontvangst. Deze achterwand zorgt niet alleen voor sfeer, maar draagt ook bij aan het optimaliseren van de akoestiek.

Vanuit de entree loop je direct de vergaderruimtes in. De tapijtvloer in twee blauw tinten zorgt hier voor een unieke uitstraling. Beide ruimtes vertellen een verhaal; één ruimte door een levensgrote afbeelding van Oprah Winfrey aan de wand en in de andere ruimte hangt een portret van Albert Einstein.

Als je verder loopt richting de kantoortuin met allemaal zit-stawerkplekken, wordt er meteen een lach op je gezicht getoverd; aan de wand waar je op uitkijkt prijkt namelijk Pippi Langkous met haar vrolijke gezicht. Dit, in combinatie met vrolijke kleuren zoals oranje, zorgt voor energie bij de werknemers. Een statafel en een bankje zorgen er voor dat werknemers af en toe achter hun pc vandaan kunnen komen, om op een informele manier met elkaar te overleggen.

In de kantoren is gekozen voor een behang met een print, in combinatie met een wand in een warme kleur. Dit versterkt elkaar. In de kantine wordt je geïnspireerd door Johan Cruyff met zijn welbekende quote, maar je kunt hier ook tot rust komen in deze lichte ruimte met veel glas en o.a. moswanden.

PINX verzorgde de complete ontwerptraject van concept ontwerp tot de technische uitwerking van alle interieuronderdelen inclusief uitvoering van de interieurontwerp.

OOvB adviseurs en accountants OOvB adviseurs en accountants
OOvB adviseurs en accountants
OOvB adviseurs en accountants
OOvB adviseurs en accountants
OOvB adviseurs en accountants

VERFRISSENDE IDEEËN EN EEN HELDERE VISIE ZORGDEN VOOR EEN MOOI ONTWERP.

Nadat wij ons besluit hadden genomen om onze vestiging Boekel te sluiten en te verhuizen naar Uden was voor ons duidelijk dat het nieuwe pand direct een thuis moest zijn voor onze mensen en onze klanten. Wij hebben het team van Pinx benaderd of zij ons daarin konden ondersteunen. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad. Verfrissende ideeën en een heldere visie zorgden voor een mooi ontwerp van ons nieuwe kantoor. Vervolgens werden we tijdens de verbouwing en inrichting volledig ontzorgd, reageerden Ingrid en haar team altijd snel en mag het eindresultaat er zijn. Een eigentijds kantoorpand met verrassende elementen, maar vooral: een thuis voor onze mensen en klanten. En daar was het ons om te doen!

Jeroen van Boekel
Register Belastingadviseur
OOvB adviseurs en accountants
OOvB adviseurs en accountants OOvB adviseurs en accountants