Pinx
Oostendorp autogroep Uden

Oostendorp autogroep Uden

Een karaktervol en laagdrempelig interieur: de twee belangrijkste uitgangspunten voor het nieuwe interieur van Oostendorp autogroep te Uden. Een écht familiebedrijf; en hoe mooi is het om dat terug te zien in het interieur?

Bij binnenkomst ervaar je het al meteen: de oude gele eend staat, waar het vroeger allemaal mee is begonnen,  op een houtlook PVC vloer gelegd in een visgraat patroon, geeft je direct een warm welkom.
De vele ruimtes worden met elkaar verbonden door een frisse oranje lijn geschilderd op de wand  gecombineerd met foto’s van vroeger.
Tegelijkertijd geeft het oranje de ruimtes meer dynamiek en frist het de boel op.

Het is een open kantoorruimte geworden mede door toepassing van planten en diversen zitjes als scheidingselementen zijn er toch diversen afdelingen ontstaan, zonder dat dit door “harde scheidingswanden” is ontstaan. Er blijft transparantie en hierdoor kun je ook gemakkelijk contact leggen onderling. De overlegruimtes bestaan allemaal uit glazen ruimtes, waardoor er ook hier volop transparantie aanwezig is. Uiteraard is de koffie niet vergeten en zijn er diversen pantry’s met zitjes waar je informeel even kunt overleggen met een bakkie koffie.

Laagdrempelig, mét cachet. De combinatie van materialen zorgt voor warmte en voor allure: notenhout gecombineerd met het strakke grijze tapijt en de kleuren oranje, grijs en groen. Het Udense hoofdkantoor van Oostendorp autogroep zorgt er voor dat werknemers, volop productief kunnen zijn door hun inspirerende en fijne werkplek, maar ook zeker dat de klanten zich welkom voelen.

Voor de medewerkers is er een sfeervolle kantine waar ze hun lunch kunnen nuttigen en voor de vrijdagmiddagborrel is er een heus bruin café ontworpen, waar uiteraard vaker gezellig informeel overleg gepleegd kan worden.


Oostendorp autogroep Uden Oostendorp autogroep Uden
Oostendorp autogroep Uden
Oostendorp autogroep Uden
Oostendorp autogroep Uden
Oostendorp autogroep Uden

Vergroot ieders werkgeluk!

Dankzij de uitstekende expertise van Pinx is er voor onze collega’s een dynamische werkomgeving gecreëerd. Dit resulteert in betere prestaties van onze werknemers en vergroot het ieders werkgeluk. De uitstraling van ons interieur sluit perfect aan op het DNA van ons familiebedrijf, Pinx heeft daarmee onze wensen op een juiste manier door vertaald naar een huiselijke sfeer. Zo voelen klanten zich welkom en bieden we onze werknemers een inspirerende en fijne werkplek, waar iedereen zich thuis voelt.

Bas Oostendorp
Directeur Oostendorp Autogroep
Oostendorp autogroep Uden
Oostendorp autogroep Uden Oostendorp autogroep Uden