Pinx
Meeters, Uden

Meeters, Uden

IBN heeft veel te bieden. Aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook aan opdrachtgevers en de zakelijke markt als geheel. Het plan voor de komende jaren? Mensen nog beter op de hoogte brengen van dit aanbod. Onderdeel hiervan is de vernieuwing van het vergadercentrum en het restaurant. PINX ontwikkelde hiervoor een compleet nieuw interieurplan.

Elkaar ontmoeten, daar draait het om in het nieuwe vergaderconcept van IBN. Niet voor niets draagt de multifunctionele ontmoetingsplek de naam Meeters. Ons uitgangspunt voor het ontwerp: een warme en persoonlijke sfeer creëren die medewerkers, klanten en bezoekers inspireert en enthousiasmeert. Zodat mensen hier met plezier naartoe komen om te lunchen, elkaar te ontmoeten en in de juiste sfeer te vergaderen of overleggen.

Het restaurant vormt de kern van het kantoorgebouw; het hart van Meeters, de plek waar mensen samenkomen. Wanneer je vanuit de entree het restaurant binnenkomt, springt de stalen kastenwand achter de bar meteen in het oog. Net zoals de royale, kleurrijke uitgiftecounter waar de lunch wordt gepresenteerd. Deze elementen zorgen niet alleen voor een ruimtelijk statement, maar ook voor verbinding tussen de ruimtes.

Vanuit het restaurant ga je via een grote trap naar de foyer op de eerste verdieping. Een ruimte die door het luchtige en open karakter prettig aanvoelt. De combinatie van het vloerpatroon en de gekleurde meubels zorgt voor een inspirerende zakelijke sfeer. Die sfeer ademt ook de congreszaal met een capaciteit van 200 personen. De unieke stalen ringen aan het plafond hebben hier een belangrijk aandeel in. Dat geldt ook voor de fotoprints, die de specialismen van IBN tonen. Juist de combinatie van al deze aspecten geeft Meeters een uniek, inspirerend en levendig karakter.

Meeters, Uden Meeters, Uden
Meeters, Uden
Meeters, Uden
Meeters, Uden
Meeters, Uden

Een geweldig project met een topresultaat.

Al geruime tijd waren er voornemens om het 12,5 jarige Vergadercentrum op de hoofdlocatie van IBN een volgende fase in te leiden. Niet alleen groter, maar vooral ook anders. Er moest echt een Wow-effect ontstaan met het nieuwe concept. In een vroeg stadium heb ik met Ingrid over de plannen en uitdagingen gesproken. Het heeft even geduurd, maar toen eenmaal de besluitvorming rond was, moest er gas op. En dan komt het team van Pinx het beste tot hun recht. Ook in dit project hebben we snel kunnen schakelen en een verrassend concept weten neer te zetten met elkaar. Hierbij was er wederzijds ruimte voor creativiteit en inbreng. Een geweldig project met een topresultaat. Trotse teams aan beide zijden. Ingrid en haar team hebben met hun ideeën en overtuigingskracht onze nieuwe trots, genaamd “Meeters” nog voor de opening een succes weten te maken.

William van den Broek
Manager Support | Dienstencentrum
Meeters, Uden
Meeters, Uden Meeters, Uden