Pinx
IBN Restaurant, Oss

IBN Restaurant, Oss

Kleurrijk lunchen en samenkomen

Elkaar ontmoeten, heerlijk lunchen en kort vergaderen. Het kan allemaal in het splinternieuwe bedrijfsrestaurant van IBN in Oss. PINX mocht het interieur ontwerpen. De ingrediënten voor een uitnodigende plek? Vrolijke kleuren, warme houtaccenten en diverse accessoires als finishing touch.

Praktisch én stijlvol

Aan de ene kant van het bedrijfsrestaurant vind je de foodcorner met onder meer een warm en koud buffet. Aan de andere kant het eetgedeelte met verschillende zitmogelijkheden. In deze ruimte kozen we voor een mix van gestoffeerde en ongestoffeerde meubels. Door de afneembare stoffen zijn deze makkelijk schoon te houden. Ideaal voor een restaurant! Hetzelfde geldt voor de grijze gietvloer: die is hygiënisch en geeft toch een moderne look.

Ruimte met veel functies

Een grote leestafel om met het hele team aan te lunchen, treinbanken met tafeltjes of kleinere zitjes voor twee of vier personen: hier vind je met elk gezelschap een fijne plek. De zitjes zijn gemakkelijk te verplaatsen. Zo is de ruimte ook geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of feest. Met een groot gordijn creëerden we een afgeschermde zone, bijvoorbeeld voor een open vergadering, korte presentatie of private lunch & dining.

Gezellig kleurenpalet

De afwisseling in kleuren en materialen geeft het restaurant een speelse en vriendelijke uitstraling. Denk aan gekleurde handgemaakte tegeltjes, verschillende soorten wandprints en open vakkenkasten met accessoires. Je raakt hier niet uitgekeken! Het groen en de sfeerverlichting maken het geheel af. De combinatie van al deze aspecten geeft het bedrijfsrestaurant van IBN een uniek, inspirerend en levendig karakter. Een plek waar mensen met plezier samenkomen.

IBN Restaurant, Oss IBN Restaurant, Oss
IBN Restaurant, Oss
IBN Restaurant, Oss
IBN Restaurant, Oss
IBN Restaurant, Oss

Zonder de creativiteit en overtuigingskracht van PINX was dit niet gelukt!

Toen duidelijk werd dat we voor onze nieuwe huurder Gemeente Oss (team Werk), niet alleen de kantoorruimtes moesten gereed maken maar ook volledig inrichten, wist ik meteen – ik ga Ingrid bellen.

In korte tijd lukte het ons om een passend interieur te ontwerpen en de gebruikers te overtuigen. Ze werken er inmiddels met volle tevredenheid.

Ook het bedrijfsrestaurant heeft een volledige facelift gekregen, een verrassende combinatie van bestaande en nieuwe spulletjes.

Zonder de creativiteit en overtuigingskracht van PINX was dit niet gelukt!

William van de Broek
Manager Support | Dienstencentrum
IBN Restaurant, Oss
IBN Restaurant, Oss IBN Restaurant, Oss