Pinx
Groepspraktijk Lievekamp

Groepspraktijk Lievekamp

Een doordachte routing, efficiënte indeling en een prettige sfeer: dat zijn de drie pijlers onder de nieuwe inrichting van de praktijk. PINX presenteerde een bijzonder palet aan kleuren die een positieve invloed hebben op de gemoedsrust van de bezoeker. Deze kleuren – aquagroen, petrol, oranje en rood – komen ook terug in het fotobehang op de wanden. Hierbij is vooral gewerkt met rustgevende natuurbeelden. Soms is een combinatie gemaakt met een wandbekleding van stof, wat een bijzonder effect geeft. Waar alle kleuren samenkomen in de gangen, heeft elke werkkamer een andere kleurstelling.

Maatwerkmeubilair vormt de finishing touch van het nieuwe interieur. Zo is er een compleet nieuwe balie ontworpen die past bij het concept, waarbij de baliemedewerker op gelijke hoogte zit met de bezoeker. Een andere eyecatcher is het kleurrijke bankje in de wachtruimte. Ook dit meubelstuk, dat de overwegend glazen wachtruimte extra cachet geeft, is volledig op maat gemaakt.

Groepspraktijk Lievekamp Groepspraktijk Lievekamp
Groepspraktijk Lievekamp
Groepspraktijk Lievekamp
Groepspraktijk Lievekamp
Groepspraktijk Lievekamp

Rust en licht combineren met frisse kleuren

“Hoe ga je van een plattegrond naar een inrichting die bij je past? PINX heeft ons perfect geholpen bij alle keuzes in dat traject. Van het balieontwerp en de kleuren, tot de materialen op de vloeren en de wanden. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is fris, modern en tegelijkertijd stijlvol. En niet te vergeten: lekker licht. Dat komt echt door de indelingskeuzes, want het pand was van zichzelf relatief donker.”

“Ik vind het belangrijk dat een ruimte rust uitstraalt. Die rust voel ik hier. We zijn erin geslaagd om stilte en licht te combineren met frisse kleuren. Zelfs oranje, dat had ik van tevoren echt niet gedacht. Maar de combinatie is fantastisch. Ik ben iedere dag blij als ik hier aan het werk ben. De enige tip die ik heb voor anderen: wacht niet te lang met het inschakelen van een interieurarchitect. Hoe eerder je PINX erbij haalt, hoe meer voordelen het oplevert.”

Joost van Erp
huisarts Groepspraktijk Lievekamp in Oss
Groepspraktijk Lievekamp
Groepspraktijk Lievekamp Groepspraktijk Lievekamp