Pinx
Vacature | Projectcoördinator interieur (parttime)

Vacature | Projectcoördinator interieur (parttime)

€ 3.200 – € 3.500 (op basis van fulltime) | Uden | 28-32 uur

Uitdagende en spraakmakende interieurprojecten in goede banen leiden. En van de voorbereidingsfase tot de oplevering toewerken naar het ultieme resultaat: een verrassend interieur en een trotse klant. Voor jou als parttime projectcoördinator bij PINX in Uden is geen dag hetzelfde.

Dit ga je doen
Creatieve werkplekken voor de meest diverse organisaties. Horecazaken die sprankelen. Maar ook woonhuizen die precies het juiste thuisgevoel ademen. Jij coördineert interieurprojecten die prikkelen, uitdagen en inspireren. Nadat de klant het ontwerp van onze interieurexperts heeft goedgekeurd, ben jij aan zet. Je vraagt offertes aan bij onze leveranciers, beoordeelt deze en maakt vervolgens een offerte voor de klant. Daarna bestel je ook de materialen en maak je de planning.

Het beste resultaat voor de klant, daar ga jij voor. Ook tijdens de uitvoeringsfase houd jij daarom (op locatie) de regie. Je bewaakt de planning en stuurt samenwerkingspartners als schilders, vloerenleggers en interieurbouwers aan. Bovendien zie je toe op een professionele uitvoering binnen het budget. Daarnaast zorg jij dat onze backoffice op rolletjes loopt. Zo’n half uur per dag besteed je onder andere aan de post of het bestellen van kantoorspullen.

Dit krijg je
Een functie met veel verantwoordelijkheid. Natuurlijk krijg je daarbij alle kansen om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak te ontwikkelen. Verder bieden wij:

· Een salaris tussen € 3.200,- en € 3.500,- (op basis van fulltime) afhankelijk van je kennis en ervaring.
· Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
· De mogelijkheid om je werktijden deels zelf te bepalen. Wil je eens een paar uurtjes thuiswerken? Dat kan in overleg ook.
· 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
· Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
· 8% vakantiegeld.
· Een goede pensioenregeling.

Jouw team
Wij zijn Marieke, Dimphy, Koert, Mellowdi, Ciel, Shannon en Ingrid. Jouw toekomstige collega’s! Samen vormen we een hecht team. Onze kracht? De fijne samenwerking. We communiceren open en gaan samen voor het beste resultaat. Om zo onze klanten en de gebruikers te verrassen. We maken ook regelmatig tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld tijdens onze gezellige personeelsuitjes.

Benieuwd naar het team? Leer ons alvast kennen via onze website!

Dit ben jij
Een zelfstandige projectcoördinator die graag het voortouw neemt en een stapje extra zet om onze klanten te ontzorgen. Zo zie jij waar het werk ligt en pak je proactief commerciële kansen op zodra je die signaleert. Je werkt gestructureerd en kunt snel schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden. En lopen dingen anders dan verwacht? Of is de druk hoog? Dan houd jij het hoofd koel en werk je doelgericht toe naar een oplossing.

Verder heb je:
· Hbo-niveau.
· Minimaal 3 jaar ervaring met het leiden van interieurprojecten. Of ervaring als projectcoördinator in de commerciële binnendienst én interesse in interieurprojecten.
· Enig bouwkundig inzicht. Zo snap je na het zien van een bouwtekening welke werkzaamheden er moeten gebeuren. En weet je enigszins waar je op moet letten in de uitvoering.
· Enig cijfermatig inzicht, zodat je offertes goed kunt beoordelen.
· Handigheid met Outlook, Excel en Word.

Over PINX
PINX creëert inspirerende en prettige werkomgevingen voor bedrijven en hun medewerkers. Onze klanten kiezen bewust voor een gezonde dosis lef en eigenzinnigheid. Verwacht bij PINX daarom geen jaknikkers. Wat dan wel? Interieurspecialisten die prikkelen, uitdagen en voor het beste resultaat gaan. Die de beschikbare ruimtes zo slim mogelijk benutten. Die alles op alles zetten om een interieur te creëren dat de identiteit van de klant weerspiegelt en het beste in mensen naar boven haalt. THINK PINX!

Interesse?
Zin om ons team te versterken als projectcoördinator? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons uiterlijk 10 juni 2024 je motivatie en cv via deze link. Eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sandra van Dijk, recruitmentconsultant, via sandra@talentboost.nu.

Goed om te weten: wij zoeken een vaste collega voor de lange termijn. Het heeft dan ook geen zin om als zzp’er te reageren.


Laat je inspireren

Lees meer

Contact