Pinx
Vacature | Manager Bedrijfsvoering en Administratie

Vacature | Manager Bedrijfsvoering en Administratie

Uden, 24-32 uur per week.

Regisseur van onze personele en financiële zaken. Rechterhand van onze directeur Ingrid en aanjager van de PINX cultuur. En vraagbaak richting collega’s rondom het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Een greep uit de diverse rollen die jij aanneemt als Manager Bedrijfsvoering en Administratie bij PINX in Uden. Een uitdagende baan waarin je onze uitbreidingsplannen mee waarmaakt. We willen doorgroeien en de daarbij vereiste interne organisatie verder structureren. En waarin ook jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Dit ga je doen
Afwisselende werkdagen? Nou en of! Want van financiële administratie en personeelszaken tot organisatieontwikkeling: je bent op meerdere vlakken actief. Zo stel je financiële rapportages en begrotingen op. Hierbij kun je rekenen op de hulp van onze financieel directeur. Daarnaast houd je onze projectadministratie up-to-date, onder andere met gegevens rondom de financiële planning en facturering. Lopen de projecten niet volgens plan? Dan trek je tijdig aan de bel en denkt mee over verbetervoorstellen. En zijn de projecten afgerond? Dan leg je de resultaten en winstgevendheid vast en deel je deze met de projectmanager en directeur. Daar waar nodig, stuur je tijdig bij.

Een belangrijke component van jouw werk is personeel en organisatie. Je geeft direct leiding aan de projectmanager en indirect – vanuit je HRM-rol – aan de andere collega’s, die vakinhoudelijk worden aangestuurd door de directeur. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse gesprekscyclus, verzorgt de verzuimbegeleiding en stimuleert mensen in hun ontwikkeling en zorgt ervoor dat de PINX cultuur geborgd blijft door het professioneel uitvoeren van je voorbeeldfunctie. Daarnaast coördineer je de werving je nieuwe collega’s. We hebben stevige ambities en willen groeien. Jij speelt een belangrijke rol bij het waarmaken van mooie doelen als deze, onder andere door onze werkprocessen te verbeteren en organisatie te professionaliseren.

Dit krijg je
Een splinternieuwe functie met veel verantwoordelijkheid. En de kans om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Natuurlijk krijg je daarbij alle kansen om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak te ontwikkelen.

Verder bieden wij:
· Een salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
· Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
· Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
· 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
· 8% vakantiegeld.
· Een goede pensioenregeling.
· De mogelijkheid om je werktijden deels zelf te bepalen.

Hier ga je werken
In onze groeiende organisatie werk je nauw samen met acht enthousiaste collega’s: de directeur, (parttime) financieel directeur, projectmanager en interieurdesigners. Allemaal specialisten met een gezonde dosis lef en eigenzinnigheid. Samen vormen we een hecht team. De bedrijfscultuur is open en informeel: we maken regelmatig tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld tijdens onze gezellige personeelsuitjes.

Dit ben jij
Met jouw inlevingsvermogen en energieke instelling weet je collega’s te motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Je gaat daarbij gestructureerd te werk en hebt oog voor zowel de mens als het resultaat. Daarnaast kun je schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden. En lopen deze anders dan verwacht? Dan stel jij je flexibel op en kom je met passende oplossingen. Daarbij weet je de rust te bewaren, ook als de werkdruk oploopt.

Daarnaast heb je:
· Een hbo-diploma op het gebied van bedrijfskunde en/of finance
· Minimaal twee jaar ervaring met het leidinggeven aan of aansturen van collega’s in de brede zin van het woord.
· Ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur in de bouw- of interieursector.
· Ervaring op het gebied van financiële administratie en personeelszaken.
· De mogelijkheid om vanuit ons kantoor in Uden te werken.

Interesse?
Zin om ons team te versterken als Manager Bedrijfsvoering en Administratie? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons uiterlijk 31 maart 2024 je motivatie en cv via deze link. Eerst meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Sandra van Dijk, recruitmentconsultant, via sandra@talentboost.nu

Zzp’er?
Dan heeft het geen zin om te reageren. Wij zoeken een vaste collega voor de lange termijn.


Laat je inspireren

Lees meer

Contact