Pinx
PINX deelt kennis in het Booming Brand Café

PINX deelt kennis in het Booming Brand Café

Sterke merken zijn succesvoller in de strijd om nieuwe klanten en de beste medewerkers. Niet voor niets is branding een hot item. Maar hoe bouw je een sterk merk? Eén ding is zeker: je interieur is een belangrijk onderdeel van je totale branding. Om ondernemers en klanten hiervan bewust te maken, delen wij onze kennis en ervaring in het Booming Brand Café.

Eerste indruk is bepalend

Je interieur vertelt een verhaal. Hopelijk een goed verhaal, dat strookt met de informatie die je geeft op je website en in een persoonlijk gesprek. Heb je je interieur weleens door de ogen van een ander bekeken? Wat zien klanten, sollicitanten en andere bezoekers als zij bij jouw pand aankomen, binnenlopen en plaatsnemen in de spreekkamer? Eén ding is zeker: voor iemand die jouw organisatie nog niet kent, is de eerste indruk allesbepalend. Ziet jouw bezoeker een innovatief of juist traditioneel bedrijf? Kom je eenvoudig over of juist superhip en luxueus? Niets is goed of fout; het gaat erom dat het gevoel dat je oproept klopt met wie je bent of wilt zijn.

Zet je merkidentiteit kracht bij

Een passend interieur maakt je verhaal nóg overtuigender en geloofwaardiger. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door een sterk concept te (laten) ontwerpen en de juiste keuzes te maken als het gaat om materialen, meubelen en kleuren. Natuurlijk kijk je naar uitstraling, maar zeker ook naar prijs-kwaliteitverhouding. Elke keuze die je maakt, is bepalend voor jouw uitstraling. Richting klanten, maar zeker ook richting medewerkers en sollicitanten. Onthoud: een mooie werkplek maakt trots!

Kom naar het Booming Brand Café

Meer weten over branding en interieur? Schrijf je in voor een van de avonden van het Booming Brand Café. Je hoort wat er zoal komt kijken bij branding, krijgt praktische tips en doet inspiratie op. Samen met de andere twee initiatiefnemers – ADEKWAAD en Tikkl – delen wij onze expertise, maar je hoort ook de ervaringen van klanten die samen met ons aan de slag zijn gegaan met branding. Dit alles gebeurt in een informele setting, onder het genot van een drankje. Gezellig én inspirerend dus.

Meer informatie of inschrijven voor het Booming Brand Café? Kijk op www.boomingbrandcafe.nl.


Laat je inspireren

Lees meer

Contact