Pinx
Woonhuis Uden

Woonhuis Uden

Een uniek geheel

Verbinding tussen de verschillende ruimtes van hun woonhuis in Uden. Die zochten onze opdrachtgevers. PINX bedacht een geheel nieuwe look-and-feel om eenheid te creëren. Daarbij gebruikten we de juiste combinatie van materialen, kleuren en een aantal grote elementen. Zie hier het unieke ontwerp: een industriële stijl met een chique, warme uitstraling en genoeg ruimte voor een persoonlijke touch.

Krachtig samenspel

Lichthouten vloeren, zwartstalen glazen deuren, warme kleurtonen en een zwarte industriële keuken met granito-keukeneiland. Dit samenspel van materialen en kleuren én een optimaal gebruik van de ruimte zorgen voor een prachtig geheel. In de woonkamer voegden we een groot gebaar toe: een maatwerkkast met uitgesproken afwerking. Hiermee creëren we zones in de woning, zonder direct een wand te plaatsen. In de kast zijn de gashaard en tv verwerkt, maar ook opbergruimte en vakken voor decoraties en persoonlijke spullen. Zo blijft de open ruimte overzichtelijk en opgeruimd.

Warmte en kwaliteit

Met de grote elementen creëerden we een lichte en open ruimte die in goede verbinding staat met de uitgestrekte tuin. Het binnen-buitengevoel! Aan de achterzijde van de woning ligt de vernieuwde overkapping met buitenhaard en ruimte voor de buitenkeuken. In de badkamer en het slaapgedeelte zijn dezelfde kleuren en materialen gebruikt als in de andere ruimtes. Het resultaat: een sterk beeld dat rust, ruimte, warmte en kwaliteit uitstraalt.

Woonhuis Uden Woonhuis Uden
Woonhuis Uden
Woonhuis Uden
Woonhuis Uden
Woonhuis Uden

Onze woning is weer als nieuw. Warm en gezellig met een moderne uitstraling

Binnen met buiten verbinden was de opdracht. De bestaande overkapping aanpassen.

Tevens het moderniseren van de gehele woning. Rekening houden met de creativiteit van de eigenaren en de mogelijkheid om regelmatig het interieur te veranderen.

Dat is perfect gelukt. Onze woning is weer als nieuw. Warm en gezellig met een moderne uitstraling. Het belangrijkste: de keuken is verhuisd naar de achterkant van de woning en is verbonden met de overkapping waardoor binnen en buiten nu een geheel is.

Hanneke Tonies
Trotse eigenaar
Woonhuis Uden
Woonhuis Uden Woonhuis Uden
Woonhuis Uden Woonhuis Uden
Woonhuis Uden