Pinx
Woning, Uden

Woning, Uden

De basis van deze woning in Uden stond als een huis. Maar het interieur sloot niet meer aan bij de stijl van de bewoners. Daarom kwamen wij van PINX in actie. We luisterden naar de interieurwensen en kwamen met ideeën. Zo wisten we de woning te moderniseren en creëerden we een gezellige, warme sfeer.

Een landelijk én modern design realiseren: dat was onze missie. Hiervoor gebruikten we stoere stalen accenten in combinatie met natuurlijke materialen. Op de marmeren vloer in de woonkamer brachten we een houten vloer met een Hongaarse punt aan. En ook in de keuken lieten we accenten van hout terugkomen. Verder kozen we voor een keukenmuur met Marokkaanse handgemaakte tegels van klei. Voor een moderne touch voegden we hier zwart staal aan toe en plaatsten we onder andere een hippe wijnkoelkast.

We maakten de woning tot één geheel door afstemming te zoeken tussen de meubelen, verlichting en vloerkleden in de woonkamer, keuken en hal. We gebruikten daarbij een mooie blend met zachte, warme kleurtinten. De zwarte stalen deuren in de hal geven de woning meer karakter. Enerzijds door de stoere look, anderzijds door de inkijk en lichtinval. Verder lieten we het interieur stralen met een uniek, sfeervol behang. Of onze missie geslaagd is? Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

Woning, Uden Woning, Uden
Woning, Uden
Woning, Uden
Woning, Uden
Woning, Uden

Het is nu extra fijn om thuis te zijn

Na enkele gesprekken en brainstormsessies, vertrouwden wij op Ingrid en haar PINX-team. We gaven ze de opdracht om onze woning te restylen. Het resultaat? Een heel warm interieur met een mooie blend van kleuren. We voelen ons weer helemaal thuis. Bedankt!

Eigenaren woning, Uden