Pinx
Grenkefinance

Grenkefinance

Zakelijke én warme werkplek

Een uitnodigend kantoor dat direct klaar is voor gebruik? Laat dat maar aan PINX over. Van de zoektocht naar een nieuwe ruimte op het Flight Forum in Eindhoven tot het interieurontwerp en de uiteindelijke realisatie ervan: wij verzorgden het voor Grenkefinance. Diepblauwe kleuren, okerkleurige tonen en houtaccenten vormen de basis voor een warme en moderne sfeer.

Hotelchique touch

Met de combinatie van materialen, kleurtonen en patronen heeft de nieuwe kantoorruimte een rijke en speelse uitstraling. Neem de verschillende wandafwerkingen en vloerdessins. De glazen puien met zwarte afwerkingen, luxe donkerhouten wanden en zwarte marmeren accenten in het losse meubilair geven het geheel een zakelijke hotelchique touch. Natuurlijk dachten we ook aan functionaliteit en akoestiek. Bijvoorbeeld de geluidsdichte spreekkamers & de folies op de glazen wanden om semi gescheiden gesprekken te voeren maar toch transparantie uit te stralen.

Grenkefinance Grenkefinance
Grenkefinance

Ook van klanten en bezoekers krijgen wij lovende reacties op ons vernieuwde kantoor.

Voor de verhuizing van onze vestiging naar een andere locatie hebben wij, na een aantal gesprekken met verschillende bureaus, gekozen om gebruik te maken van de diensten van PINX.

Naast het prettige contact met Ingrid Janssen, speelde hierbij mee dat PINX ons gedurende het traject volledig kon ontzorgen en zorg kon dragen voor een turn-key project. Zo hebben we samen mogelijke nieuwe locaties bezichtigd, die Ingrid voor ons had geselecteerd op basis van ons wensenlijstje.

Toen we een geschikte locatie hadden gevonden, heeft PINX een mooi plan gemaakt t.a.v. de inrichting en stijl van onze nieuwe werkplekken. Na de goedkeuring van het plan, is alles volledig door PINX gefaciliteerd. De aannemer, de schilders, elektraplan, vloer- en wandbekleding, verhuizers etc.

Alles werd door hen aangestuurd en geregeld. Binnen een periode van 3 maanden konden we op 1 april 2023 starten vanaf onze nieuwe locatie. We zijn zeer te spreken over het uiteindelijke resultaat en de uitstraling die onze vestiging nu heeft.

PINX heeft ons van A tot Z ondersteund en is duidelijk een stap verder gegaan dan het maken van een mooi design. Alles is verlopen zoals vooraf besproken en we kunnen dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen voor het faciliteren van soortgelijke projecten!

Edwin van Straten
Branch Leader Eindhoven