Pinx
BSU, Veghel

BSU, Veghel

Of wij het kantoorpand van BSU in Veghel wilden laten stralen? Nou en of. We gingen de uitdaging met veel enthousiasme aan. Met onder andere organische vormen, kleurrijke prints en terugkerende details, straalt het pand nu uit waar BSU voor staat: gezelligheid, gelijkwaardigheid en openheid. Ook verzorgden we de levering van de interieuronderdelen. Een mooie – en helemaal geslaagde – opdracht.

Bij BSU staat werkgeluk voorop. Want de organisatie gelooft: gemotiveerde, gelukkige en gezonde medewerkers leveren de beste resultaten. Door mensen zichzelf te laten zijn en ze in hun kracht te zetten, creëert BSU een open werksfeer. Deze sfeer vertaalden wij naar een passend interieur. We gaven het bedrijfspand meer kleur. Hoe? Door de wanden te voorzien van mooi luxe behang. Verder kozen we voor bijpassende geschilderde banen op de muren. Op de nieuwe glaswanden brachten we een kleurrijk folie aan en ook de pantry’s gaven we een fleurige boost.

Als je de foto’s van het interieur bekijkt, valt de BSU-boosterhond meteen op. Deze weerspiegelt de speelse, enthousiaste en vrolijke bedrijfsidentiteit van BSU. We maakten onderscheid tussen de vier verdiepingen door deze ieder een eigen kleur te geven. Tegelijkertijd zorgden we voor verbinding met terugkerende elementen, zoals schilderijen en maatwerk-inbouwelementen. Verder creëerden we verschillende ruimtes waar medewerkers staand en zittend kunnen werken. Zowel in teamverband als zelfstandig.

Naast het interieurontwerp verzorgden we de levering van alle interieuronderdelen. Hierbij werkten we samen met de bouwpartij CNSTRT. We boden de opdrachtgever volop ruimte om mee te denken, maar namen zoveel mogelijk zorgen uit handen. Het resultaat? Een origineel en sfeervol bedrijfspand met organische vormen. Een pand waarin medewerkers en klanten werken en beleven.

BSU, Veghel BSU, Veghel
BSU, Veghel
BSU, Veghel
BSU, Veghel
BSU, Veghel

PINX liet ons kantoorpand tot leven komen met toffe elementen, warme kleuren en mooie materialen

“Onze open, gelijkwaardige en vrije bedrijfscultuur vertalen naar het interieur. Dat was de opdracht die we PINX gaven. De uitvoering? Helemaal geslaagd. De interieurspecialisten van PINX zijn enorm gedreven om het project samen tot een succes te maken. Van het ontwerp tot de meubels: alles sluit aan bij het BSU van nu.”

Thijs Jongkind
Eigenaar BSU, Veghel
BSU, Veghel
BSU, Veghel BSU, Veghel