Pinx
Thuiswerken

Thuiswerken

Voor velen van jullie in deze tijd een bekend begrip. Maar, hoe kun je er nou voor zorgen dat je thuis net zo effectief kunt werken als op kantoor? Geen zorgen, PINX heeft een aantal tips voor je, met name als het gaat om je werkplek.

Zorg voor een ergonomisch ingerichte werkplek. Natuurlijk is het handig om gewoon met je laptop aan de keukentafel te gaan zitten, maar zorg voor een vaste werkplek in huis, die op de ‘’juiste manier’’ is ingericht. Maakt niet uit hoe groot of klein, als het maar afgebakend is. Op die plek werk je, en verder nergens.

Dit geeft rust en zorgt ervoor dat je makkelijker kan stoppen met je werk.  Hier kan je het grootste gedeelte van de dag doorbrengen, zonder bijvoorbeeld last te krijgen van je rug of dat je teveel afgeleid wordt. Zorg voor een goede stoel, een juiste hoogte van het scherm, genoeg daglicht en een goede zithoogte ten opzichte van je bureau.

Het zou natuurlijk nóg fijner zijn als je werkplek ook nog zorgt voor nieuwe creatieve inzichten en andere inspiratie. Kom je hier nou niet uit, en lukt het jou maar niet om thuis de perfecte werkplek te creëren? Schroom niet, en vraag PINX om hulp. Wij denken graag met je mee om de komende periode ook thuis productief door te komen!


Laat je inspireren

Lees meer

Contact