Pinx
Elde College

Elde College

Bij het Elde College in Schijndel was de uitdaging om een schoolgebouw van circa 50 jaar oud, te voorzien van een aantal frisse en moderne elementen waardoor de leerlingen en medewerkers zich thuis en prettig voelen.

Om helderheid te creëren in het grote schoolgebouw hebben we per cluster de deuren een zelfde, eigen kleur gegeven zodat er een duidelijkere routing ontstaat. Per vakgebied zijn er leerpleinen ontstaan en daar hebben we visuals op aangepast zodat het voor de leerlingen duidelijk is waar ze zijn, met daarbij nieuw, fris meubilair.
Ook de verlichting is aangepast naar LED. Door toepassing van heldere LED verlichting wordt een werkplek optisch ruimtelijker, het werkt prettiger en je blijft veel actiever.

Daarnaast is ook de aula opgefrist met o.a. akoestische elementen die naast hun functionele aspect ook nog een decoratieve functie hebben.
Er is gekozen voor compleet nieuw meubilair met daarbij prachtige grote sfeerlampen aan het plafond. Een inspirerende plek voor de leerlingen om pauze te houden.

Elde College Elde College
Elde College
Elde College
Elde College
Elde College

Een inspirerende plek voor de leerlingen.

Elde College
Elde College Elde College