Pinx
CF Groep BV

CF Groep BV

CF Groep BV is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling en productie van actiefkoolfilters voor alle denkbare luchtzuiveringstoepassingen. Sinds 1987 zijn zij actief vanuit Ameide en sinds begin 2018 vanuit Meerkerk, midden in Het Groene Hart van Nederland.

Het interieur van het nieuwe kantoor voor CF Groep te Meerkerk is geheel ontworpen door PINX.

De twee hoofd thema’s uit het interieurconcept zijn ‘’down to earth’’ en fris. Het frisse komt voort uit de gedachte dat hun filters een schone, gezonde lucht produceren en CF Groep opereert natuurlijk vanuit het groene hart van Nederland. Het down to earth past juist weer meer bij het technische en stoere karakter van het bedrijf.

Zo is er in de kantoor + vergaderruimtes gekozen voor een ‘’jeans-achtig’’ tapijt. Basic, maar toch stoer. In het bijzondere kleurpallet zijn ook beide thema’s terug te zien. De grafische beelden nemen de thema’s zelfs letterlijk; zij laten een combinatie zien van schone, gezonde lucht, maar ook van ruigere en industriële materialen.

Er is een kantoortuin aanwezig waarbij de medewerkers genoeg privacy hebben om rustig te kunnen werken. De fotowand met een verzameling beelden van de producten die CF Groep fabriceert geeft de ruimte een eigentijdse look. Ook in de vergaderruimtes zijn op de wanden kleurbanen in combinatie toegepast met fotobeelden uit de omgeving van Meerkerk. PINX heeft deze zo bewerkt  met een grafische filter dat het unieke kunstobjecten zijn geworden.

De bedrijfskantine is een frisse ruimte geworden door de toepassing van multiplex hout, opvallend kleurgebruik in de gietvloer en moderne lichte kleurrijke meubelen. Een fijne ruimte om even te relaxen met je collega’s.

CF Groep BV CF Groep BV
CF Groep BV
CF Groep BV
CF Groep BV
CF Groep BV

Basic, maar toch stoer.

CF Groep BV
CF Groep BV CF Groep BV