Pinx
Anova Seafood

Anova Seafood

Anova Seafood is een leverancier van diepvries vis en verse vis. Zij leveren seafood producten aan de Europese retail en foodservice sector. Hun hoofdkantoor zit in ’s Hertogenbosch. Voor dit kantoor waren zij op zoek naar een interieur dat goed aan sluit bij hun identiteit.

Dat is PINX gelukt. Het pand heeft een open karakter gekregen, waar zowel werknemers als klanten zich prettig voelen. De kantoren zijn gerealiseerd als kantoortuin, een grote open ruimte met flexplekken. Door de vloer, die gelegd is in een zigzag patroon (visgraat patroon), wordt de open ruimte doorbroken. De architectuur van het pand bestaat uit vele schuine lijnen. Om deze juist niet te benadrukken, is gekozen voor dit vloerpatroon. De TL lampen die zijn gehangen aan het industrieel uitziende plafond gaan mee met dit schuine patroon. Het pand heeft een industrieel karakter dat nog eens extra versterkt wordt door de 3 grote zeecontainers die midden in de kantoortuin zijn geplaatst. Deze worden gebruikt als laboratorium en flexplekken.

Een element dat de identiteit van Anova sterk naar voren brengt in dit interieur.

Er zijn houten latten geplaatst tegen de muren van de kern van het kantoor die zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling in het industriële pand.

De kantoortuin bestaat uit werkplekken in combinatie met transparante glazen kantoren, waardoor de transparantie wel in tact blijft. Om het geheel een eigen karakter te geven zijn er veel maatwerkonderdelen ontworpen voor PINX – de ontvangstbalie – een grote koffiecorner voor alle medewerkers die tevens dient als ontmoetingsplek voor de collega’s – presentatie element voor de wachtende bezoekers.

Anova Seafood Anova Seafood
Anova Seafood

een warme en natuurlijke uitstraling in het industriële pand