Pinx
Interieurontwerper gezocht!

Interieurontwerper gezocht!

Interieurontwerper

Uden, 32-40 uur per week

Het wow-effect creëren, elke dag opnieuw. Als interieurarchitect bij PINX in Uden krijg je de ruimte om het anders te doen. Om interieurs te ontwerpen die prikkelen, uitdagen en verrassen. Onze klanten – vooral bedrijven in de dienstverlening en horeca – stellen jouw lef en ideeën op prijs. En wij als collega’s ook. Zo creëren we samen de meest spraakmakende interieurs.

Jouw functie

Het ontwerpen van aansprekende interieurs voor bedrijven: daar draait het om in jouw functie als interieurontwerper. Je hebt contact met klanten en vertaalt hun wensen naar complete interieurconcepten, inclusief 2D- en 3D-tekeningen, kleurplan, lichtplan en moodboard. Ook ontwerp je maatwerkmeubilair en verzorg je de technische tekeningen voor de interieurbouwer. In de uitvoeringsfase van projecten maak je de technische (werk)tekeningen. Natuurlijk volg je trends in de interieurwereld op de voet en speel je hierop in.

Dit krijg je

Je eigen projecten, veel verantwoordelijkheid en klantcontact, en de kans om je creativiteit de vrije loop te laten. Omdat je nooit uitgeleerd bent, biedt PINX volop ruimte voor je creatieve en persoonlijke ontwikkeling. Samen met je collega’s vorm je een hecht en enthousiast team. De bedrijfscultuur is open en informeel, en we maken regelmatig tijd voor ontspanning. Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen € 2.800,- en € 3.300,- (op fulltimebasis), afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer – reisafstand max. 50 kilometer vanaf Uden
  • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld
  • Een goede pensioenregeling

Dit ben jij

Een zelfstandige interieurontwerper die in concepten kan denken en houdt van creatieve uitdagingen. Je bent van nature enthousiast, neemt graag het voortouw en zit vol ideeën. Daarnaast werk je gestructureerd en kun je goed omgaan met deadlines.

Daarnaast heb je:

  • Een hbo-diploma interieurarchitectuur of vormgeving
  • Minimaal 3 jaar ervaring met interieurprojecten voor bedrijven
  • Bouwkundige ervaring (niet vereist, wel een pre)
  • Een goede beheersing van Vectorworks, Photoshop, Illustrator & 3D tekenpakket Sketchup – Pcon.

Over PINX

PINX creëert verrassende, inspirerende en prettige werkomgevingen voor bedrijven en hun medewerkers. Onze klanten kiezen bewust voor een gezonde dosis lef en eigenzinnigheid. Verwacht bij PINX daarom geen jaknikkers. Wat dan wel? Interieurspecialisten die prikkelen, uitdagen en voor het beste resultaat gaan. Die de beschikbare ruimtes zo slim mogelijk benutten. Die alles op alles zetten om een interieur te creëren dat de identiteit van de klant weerspiegelt en het beste in mensen naar boven haalt. THINK PINX!

Interesse?

Zin om ons team te versterken en voldoe je aan de functie-eisen? Dan horen wij graag van jou. Stuur je motivatie, cv en een portfolio (van max. 6 pagina’s) uiterlijk 25 februari via http://www.talentboost.nu/?vacancy=813909b3a0d11b00ec2817003d3d026a.

Zzp’er?

Dan heeft het geen zin om te reageren. Wij zoeken iemand voor minimaal 32-40 uur per week, voor de lange termijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Laat je inspireren

Lees meer

Contact